PhDr. Martin Jílek, Ph.D.

Životopis:

Dosažené vzdělání:

09/1990-05/1994       SOU Štětí,

                                 Studijní obor: Mechanik elektronik pro automatizační techniku - Ukončení: maturita

09/1994-05/2000       Pedagogická fakulta, Univerzity Hradec Králové

                                 Studijní obor: Učitelství pro II. stupeň ZŠ

                                 Kombinace: Tělesná výchova, Základy techniky, Zeměpis

                                 Ukončení: Státní závěrečná zkouška

10/2005                    Fakulta sportovních studií MU v Brně, Obor: Učitelství pro II. stupeň

                                 Ukončení: Státní závěrečná rigorózní zkouška (PhDr.)

09/2002-2008            Fakulta sportovních studií MU v Brně

                                 Postgraduální studium v oboru „Kinantropologie“

                                 Ukončení: Státní závěrečná dizertační zkouška (Ph.D.)

9/2012                      SPŠGY Nová Paka, Ukončení: maturita (předškolní pedagogika)

09/2014-05/2015       SOAVOSH Hradec Králové, Studium předškolní pedagogiky, Ukončení: maturita

 

Zaměstnání:

03/2001-08/2012                      Univerzita Hradec Králové, Pedagogická fakulta

                                                Katedra tělesné výchovy a sportu

                                                pozice: asistent, odb. asistent I, odb. asistent II.

9/2012-1/2015                          Základní a Mateřská škola, Štefcova, HK

                                                Učitel v mateřské škole

1/2015-7/2022                          Základní škola a Mateřská škola, Úprkova, HK

Vedoucí učitel MŠ Holubova, Štefcova 1125, HK

8/2022-dosud                          ZŠ E. Nápravníka, Býšť 72.

                                               Učitel

 

Vedlejší pracovní poměr:

9/2020 – dosud                        Univerzita Hradec Králové, Ústav primární, preprimární a speciální pedagogiky.

Zpět

descartes
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace