AJ 388 Differences between US Regions: Culture, Cuisine, Language and more

Předmět
Anglický jazyk
Cílová skupina
učitelé MŠ, učitelé 1. stupně ZŠ, učitelé 2. stupně ZŠ, učitelé SOŠ a SOU, učitelé gymnázií, učitelé VOŠ, vychovatelé školských zařízení, pedagogové volného času, asistenti pedagoga
Lektor(-ka)
Počet vyučovacích hodin
8 (1 vyučovací hodina = 45 minut)

DESCARTES, v.o.s. si vyhrazuje právo změnit termín konání akce, pokud bude nutné. O změně termínu se účastníci dozví s dostatečným časovým předstihem prostřednictvím pozvánky.


Obsah akce

In this seminar, we will look at the different regions of the United States and compare them in-depth. First, we will look at their history – who the major demographic groups were and why they settled there. Next, we will see how these diasporas contributed to the food, traditions and culture of the region, as well as how this affected their use of the English language. We will also discuss the current micro-cultures in the major cities of these regions. There will then be a brief discussion of the ever-changing nature of English worldwide and what effects we could see in the future.

Osnova akce 

  • Introductions (45 minutes)
  • History, culture and language use of US regions (90 minutes)
  • Microcultures of major cities (90 minutes)
  • Context in the classroom (90 minutes)
  • Conclusion/discussion of the future of English (45 minutes)

Vzdělávací cíl

Teachers will gain a greater depth of understanding for the diverse use of English in the United States and implement this cultural awareness in their instruction.


Pro účastníky

Vzkaz účastníkům

Seminář je určen především učitelům anglického jazyka. Bude probíhat v angličtině

Praha, 04.04.2025, 09:00–16:00

místo konání bude upřesněno na pozvánce

2 550 Kč

 objednat

Brno, 11.04.2025, 10:00–17:00

místo konání bude upřesněno na pozvánce

2 550 Kč

 objednat

Olomouc, 25.04.2025, 10:00–17:00

místo konání bude upřesněno na pozvánce

2 550 Kč

 objednat
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace